Kıyıkışlacık İlkokulu

Vizyon: Topluma bilinçli bireyler kazandırmak kapsamında sadece eğitim amaçlı değil ,eleştiriye açık evrensel değerleri benimseyen, sorgulayan bir gençlik yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin bütün öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21.yy. gereksinimlerine yanıt verecek bilgileri kazandırmak için varız.

Pansiyon Bilgileri: yok
Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş : 14:20
Isınma: Katı Yakıtlı Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler Muğla Büyük Şehir Belediyesine ait araçlar ve Mahalleye ait olan servisler ile ulaşımlarını sağlamaktadır. Öğrencilerimiz taşımalı eğitimden yararlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz her yıl ilçe düzeyindeki futbol turnuvalarına katılım sağlamaktadır. Bunun dışında her yıl okulumuzda sınıflar arası futbol müsabakaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her yıl ilçe düzeyindeki bilim fuarlarına katılım sağlamaktadır. .
Proje Çalışmaları: e twinning projeleri

WEB - https://kiyikislacikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KIYIKIŞLACIK MAHALLESİ MERKEZ SOKAK NO 102/1 MİLAS / MUĞLA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - 1927 yılında Antik İasos Kentinin bulunduğu bölgede kurulan, Güllük Körfezinin kuzey kıyısında bulunan bir köydür. Zeytincilik, Kültür balıkçılığı ve turizm konusunda yıldızı parlayan bir köydür.

Adres - KIYIKIŞLACIK MAHALLESİ MERKEZ SOKAK NO 102/1 MİLAS / MUĞLA

Ulaşım Milas´tan İzmir yönünde gidilecek olursa 10. km´de Köşk Köyündeki kavşaktan 18 km. daha gidilirse veya Milas Bodrum Kara yolunun 9. km.´sinde sağdaki kavşaktan dönülüp 18 km.daha gidilecek olursa Kıyıkışlacık Köyüne ulaşılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık:28 km. İl Merkezine Uzaklık :98 km.